Over ons

Schildersbedrijf N. Noorbeek vof. Is een familie bedrijf, van vader en zoon, dat al meer als 35 jaar gevestigd is in Roermond.

Wij schilderen voor particulieren en bedrijven

Schildersbedrijf N.Noorbeek werkt dan ook niet alleen voor particulieren, maar eveneens voor bedrijven. Wij zetten ons in voor verfraaiing van uw interieur middels binnenschilderwerk, maar ook voor kwalitatief buitenschilderwerk. Duurzaam en mooi schilderwerk valt of staat immers met de juiste verf, goed gereedschap en een zorgvuldige werkwijze. Het is dus voor u van belang dat u in zee gaat met een ervaren en deskundig onderneming.

Schilderwerkzaamheden
Laat uw huis niet alleen van buiten, maar ook van binnen glanzen. Door uw trappen, woonkamer, keuken, badkamer of andere ruimten te schilderen, geeft u uw leefruimte een nieuwe look.

Weersomstandigheden
Uw huis staat continue bloot aan weer en wind. 
Verf biedt de juiste bescherming voor de buitenkant van uw woning tegen koude en natte weersomstandigheden, vooral in ons land.

Bouwbehang en glasvelbehang
Van bouwbehang tot glasvezels en luxe behang; wij bieden u een breed assortiment behangsoorten aan. U kunt zowel behang bij ons bestellen als het door ons laten aanbrengen.