Houtrotherstel

Repareren: goedkoper, sneller en milieuvriendelijker

Wist u dat in de meeste gevallen 95% van het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat verkeert? Zo’n gedeeltelijk aangetast kozijn compleet vervangen klinkt niet alleen tegenstrijdig, maar is het ook. Repair Care is dé oplossing voor definitieve reparatie, zonder kozijnvervanging.

Repair Care is al jarenlang marktleider in houtrotreparatieproducten voor de professionele markt. Onze producten zijn duurzaam elastisch en vochtbestendig, waardoor reparaties nooit meer stuk gaan. Tal van woningbouwverenigingen en andere vastgoedbezitters maken bij renovatie dan ook dankbaar gebruik van onze oplossingen. Zij doen hiervoor een beroep op professionals die zijn opgeleid door Repair Care.

Uw voordelen:

Met repareren bespaart u handenvol geld – tot wel 90% van de kosten bij vervanging.

Repareren veroorzaakt veel minder overlast dan kozijnvervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanuit buiten uitgevoerd worden.

Bij reparatie is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, tegelwerk, vensterbanken, etc..

Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn.

Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt, maar ook omdat de toepassing van kunststof kozijnen het milieu zwaar belasten.